söndag 16 februari 2020

För dem som inte följer mig på instagram...

...så kan man få sig ett litet "smakprov" härinne då å då, på exempel på vad jag lägger ut därinne😉
å här har ni ett smakprov😉!!! mycket för att sprida medvetenheten om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) , och försöker att få de oförstående att öppna sina ögon...!!

samt att mina filmer publiceras där, om det är någon av mina filmer som jag vill dela med er😍

denna ovan är ju en klassiker för dem som inte lever i en npf-familj.. en såååån klockren "klassiker"😝 kan ju oxå tillägga att jag har tidigare i livet varit en utav dessa människor...jag tyckte mig själv veta såklart mycket bättre än föräldrarna själva om deras barns uppfostran...typ😐 ja...för att göra en långt utlägg om detta..kort...så resonerade jag i mångt å mycket på samma sätt som dom som dömer ut oss NPF-föräldrar idag. så ja...det handlar om ERFARENHET och FÖRSTÅELSE!!!
"fist bump" till oss👊👊👊 våra barn är GRYMMA å vi är GRYMMA!!!💪

det behövs mycket mer lärdom om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar därute!! å det är FRÄMST FÖR VÅRA BARNS SKULL...då det är dom ska få möjligheten till att få ett bra liv trots sin funktionsnedsättning, att få rätt bemötande därute i samhället!!!

Man har aldrig fått kriga innan så mycket som man har fått göra för sitt barn med funktionsnedsättning... visst är det sjukt...att något som är så jävla självklart...ska man slita sig gulåblå för att få igenom.

`flera delar av samhället i ett nötskal`    *s...n...a...r....k..........😱*

SKÄRPNING!!!!!