söndag 20 maj 2018

Märkbar förbättring...

...har det blivit för ängela!!, vi träffar nu bup mellanvård en gång i veckan och det är jättenyttigt och givande för oss💛
flera insidier tyder på att hon kan ha autism alternativt också adhd?! men utredning kommer bup att göra på henne inom kort. och då får vi korrekt svar på om hon lider av nån diagnos??!.. men i vilket fall så är DETTA ett väldigt bra alternativ till barn med autism och även för barn utan diagnos. och jag ska säga er....VILKEN FÖRÄNDRING när hon i förväg alltid får reda på vad som ska göras härnäst. och har det så här i bild det tycker hon är jättekul.
vi har fått lära oss att med ängela måste vi alltid ligga ett steg före....ett exempel...innan vi kommer in genom dörren när vi varit hemifrån t.ex så mår hon bra av att man förklarar vad som ska ske när vi kommer in. så det vi gör nu är att vi ser till att hon får lugnet i de stegen som ska göras vid nämnda tillfälle...och så får vi ta oss själva efter det. 
för när något kommer plötsligt och när hon får vissa krav på sig...så fixar hon inte det hon behöver "redovisning" på vad som ska göras..steg för steg. ibland bara en sån sak som att hänga upp jackan när man kommit innanför dörren osv.

dessa verktyg som vi fått och får av bup är jättebra verktyg💚😍 som funkar mycket bra på henne💚 och betydligt mindre raseriutbrott. 

så...TYDLIGHET och ATT HELA TIDEN VARA ETT STEG FÖRE....det är a och o har vi märkt. det som är självklart kanske för andra i hennes ålder, är inte alls lika självklart för ängela t.ex..

men hon är SÅÅÅÅ DUKTIG💚💚💚 det kan jag inte säga nooog många gånger!!!

hon är våran lilla KÄMPE!!!